CS Unirea Focsani are acum o sala de box la standarde olimpice!

oprea-placinta-vilcu-bacinschi-relu-aurasIn aceasta dimineata a avut loc la sediul Clubului Sportiv Unirea Focsani inaugurarea salii de box modernizata dupa ultimele standarde in materie de sport olimpic. Refacerea salii s-a facut cu fonduri de la Ministerul Tineretului si Sportului, dupa un proiect facut de club si aprobat de ex-ministrul Sorina Placinta, senator de Vrancea. Astazi, la inaugurare au fost prezente peste 200 de persoane. Investitia a costat aproximativ 220.000 de euro.

Antrenorul emerit de box Relu Auras a reprezentat Federatia Romana de specialitate astazi la Focsani si a spus ca sala de la Focsani a devenit cea mai performanta si mai frumoasa din Romania, in urma investitiilor facute. In timpul inaugurarii nu au lipsit clasicele declaratii ale celor invitati, insa au existat si momente haioase, pe care vi le vom reda in imagini si clipuri video, in continuare!

Directorul CS Unirea, Petrea Vilcu, a facut primele referiri la investitia de la CS Unirea, iar Relu Auras a exclamat la un moment dat: „Ce bine era daca aveam si noi la Bacau un ministru ca dvs.